Özel Öğrencilere, Özel Etkinlik

Taşköprü ilçemizin köklü eğitim kurumlarından Muzafferettin Gazi İlkokulu, “Engelliler Haftası” dolayısıyla renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Dana, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu ve Türk Kızılayı Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, özel eğitim öğrencileri tarafından yapılan el emeği göz nuru resimler sergilendi. Ardından, Sevim Tokatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim öğrencilerinin renkli gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı.
Taşköprü Belediye Başkanlığı tarafından, okul bahçesinde kurulan oyun gruplarıyla öğrenciler keyifli vakit geçirirken, Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi tarafından öğrencilere ve katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
(Belediye Basın)