Taşköprü Belediyesi’nin İlk Meclisi Toplandı

Taşköprü Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan liderliğinde ilk meclisini gerçekleştirdi. Meclis Toplantısı, Taşköprü Belediyesi Meclis Salonu’nda Ak Parti ve MHP Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başladı. Taşköprü Belediyesi’nin ilk meclisinde başkan vekilleri, komisyon üyeleri belirlendi. Programda konuşan Başkan Arslan, yeni dönemin ilçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını dileyerek, tüm meclis üyelerine başarılar diledi.
Belediye Başkanı Arslan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İlk meclisimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Almış olduğumuz ve alacak olacağımız kararlarımıza ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.