Belediye Başkanı Arslan’ın En Güzel Ziyaretçisi Çocuklar Oldu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gönül coğrafyamızın en kıymetli misafirlerinden birini ağırladı.  Başkan Arslan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla takiplerinden beğeni aldı.

Bu ziyaretin en güzel hikayesi olarak tanımladığı birlikte geçirilen zamanın ardından duygularını şu sözlerle ifade etti: “Çocuklarımızın bize olan inancı ve güveni, bizleri her zamankinden daha fazla motive ediyor. Onların gülümsemesi, bizim için en değerli ilham kaynağı olmaya devam ediyor. “İlçenin her köşesinde, belediye ekibiyle birlikte sunulan hizmetlerin temel amacı, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Taşköprü bırakmaktır. Başkan Arslan bu konuda ekip arkadaşlarıyla birlikte kararlı bir duruş sergilediklerini ve gelecek nesiller için kalıcı bir etki bırakmayı amaçladıklarını vurguladı.