Başkan Çatal; “Vatandaşlarımızın Hizmetine Açılacaktır”

Taşköprü ilçemizde yeni Emniyet Müdürlüğü binasının faaliyete geçmesinin ardından, Emniyet Müdürlüğüne bağlı 2 binanın  tahsisi Taşköprü Belediyesi’ne geçti.

Eski Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Köprübaşı mevkii ve Hüseyin Alpdoğan Bulvarı’nda  bulunan binaların tahsisi Taşköprü Belediyesi’ne geçti.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının tamamlanmasıyla birlikte boşa çıkan Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki binaların tahsisini Belediye Başkanlığımıza girişimlerimiz sonucu aldık. İki taşınmaz üzerinde de çalışmaları devam eden yeni projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Posted in: