Taşköprü’de 1. Kitap Festivali Açılışı Yapıldı

Taşköprü Belediyesinin Neyno Kültür Yayınevi ile birlikte düzenlediği “1. Kitap Günleri ve Sahaf Festivalinin” açılışı gerçekleşti.
Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 20-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan “1. Kitap Günleri ve Sahaf Festivalinin” açılışı Kaymakam Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, okul müdürleri, yazarlar ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.
Öğrencilerin ilgi gösterdiği kitap festivali 28 kasım Salı gününe kadar, Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.
Kitap Fuarı, ilçe halkına da açık olacak. Programda Neyno Kültür ve Yayınevi sahibi Çetin Demirci tarafından, Kaymakam Bekir Özen, Başkan Abdullah Çatal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu’na yayınevi kitaplarından takdim edildi.