Taşköprü’de LGS’de ilk 3’e Giren Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

Taşköprü’de LGS’de ilk 3’e Giren Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçede Liseye Geçiş Sınavı’nda ilk üçe giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencileri teşvik etmek amacıyla LGS’de ilçede derece yapan ilk 3 öğrenciye bisiklet hediye ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Abdullah Çatal, derece elde eden öğrencileri velileri ve okul idaresini tebrik etti.

Taşköprü ilçesinde Liseye Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’nda Atatürk Ortaokulu öğrencisi Eray Eğri 494.5 puanla 1.ci olurken, Bahri Alp Ortaokulu öğrencisi Sevde Çelik 485.87 puanla 2., Alatarla Ortaokulu’ndan Seher Nur Özkan 483.21 puanla 3. oldu.

İlk önce makamında çocukları ağırlayan Çatal yaptığı açıklamada “Eğitimin ve çocuklarımızın her zaman yanında olma gayreti içerisindeyiz. Liseye Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’nda ilçemizde ilk 3’e giren öğrencilerimize söz verdiğimiz üzere daha önceki yıllarda olduğu gibi bisikletlerini takdim ettik. Öğretmenlerimizi, ailelerimizi ve en önemlisi ise çocuklarımızı tebrik ederim. Yoğun geçen ve başarıya ulaşılan bir çalışmanın ardından, şimdi bisikletleri ile güzel bir eğlence onları bekliyor. İyi tatiller çocuklar” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal,  öğretmen, aileler ve öğrencilere daha sonra yemek ikramında bulundu.