Taşköprü’de Gaziler Günü Kutlandı

Taşköprü ilçemiz de  19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla,  Şehitlik anıtında program düzenlenerek, karanfil bırakıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Taşköprü Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sefa Ünal yaptı. Din görevlilerince Kuran Kerim tilaveti okunarak, İlçe Müftüsü Hasan Yozgat tarafından dua edildi.

Ardından, Şehitlik Anıtına İlçe Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı  Abdullah Çatal, Gaziler ve protokol üyeleri tarafından, karanfil bırakılarak, şehitlikler ziyaret edildi.

Daha sonra Delibeyoğlu Konağında  Şehit Aileleri ve Gaziler ile yemekte bir araya gelindi.

Programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal,  Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sefa Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, kurum amirleri ve Gaziler  katıldı.