Başkanlık Koltuğuna Oturan, Azra, “Arkadaşları İçin Gezi İstedi”

 

 

 

 

Başkanlık Koltuğuna Oturan, Azra, “Arkadaşları İçin Gezi İstedi”

Taşköprü ilçemiz de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediye başkanlığı koltuğuna oturan 10 yaşındaki Fatih İlkokulu öğrencisi Azra Şallı’nın ilk isteği okulu İçin Ankara gezisi oldu.  Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Azra Şallı’ya devretti.

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan, Şallı ile arkadaşları, Efsa Zehra Korkmaz ve Muhammed Murat Özsoy, daha sonra birim müdürleriyle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

10 yaşındaki Şallı’nın ilk isteği yaz tatilinde 4. sınıfa geçen tüm arkadaşları için Ankara gezisi talimatı verdi.

Fen İşleri Müdürü Serhat Şenel ise talimatların not alındığını belirterek, okul idaresi ile görüşülmesinin ardından  öğrencilere yönelik gezinin düzenleneceğini Başkanlık koltuğuna oturan Azra Şallı’ya iletti.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bugün değil her gün çocuklarımızın hayallerine de önem vererek isteklerini dinlediklerini belirterek, “23 Nisan vesilesi ile koltuğumuza oturan Azra Şallı kızımız, Ankara Anıtkabir’e gezi istedi. Bizlerde kırmayarak, kurum amirlerimize talimatı vererek, çocuklarımızı en kısa zamanda bu geziye göndermeyi planlıyoruz” dedi.

Şallı, arkadaşlarıyla birlikte Anıtkabir’i görmek istediklerini belirterek, Başkan Çatal’ın kabul etmesiyle birlikte çok sevindiklerini belirtti. Azra Şallı, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a arkadaşları adına çok teşekkür etti.

Şeyh Hüsamettin 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerini de makamında ağırlayan Başkan Çatal, çocuklarla sohbet ederek çocukların oyun heyecanına ortak oldu.