Taşköprü’de Kadınlara Yakışan 8 Mart Eğlencesi

Taşköprü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi.
Taşköprü Belediyesi Açık Hava Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda ilk olarak, Piyanist Cemal Bilgin daha sonra ise Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Arzu Akça birbirinden güzel şarkılarıyla Taşköprülü bayanlara unutulmaz dakikalar yaşattı.
Daha sonra sahneye çıkarak kadınlara karanfil hediye eden, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.
Kaymakam Partal, Belediye Başkanı Çatal ve İlçe Başkanı Uçar, protokol eşleri ve bayanlar ile birlikte, pasta kesti.
Programda konuşan Kaymakam Partal, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ederek, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı bu güzel programı tertip ettiği için kutladı.
Başkan Çatal ise Taşköprülü kadınların herşeyin en güzeline layık olduğunu söyleyerek herzaman kendilerine kapılarının açık olduğunu söyleyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.
Taşköprü Belediye Başkanlığı tarafından katılımcılara yemek ikramında bulunularak çeşitli hediyeler taktim edildi.
Programa binlerce Taşköprülü bayan katıldı.