VEFATLAR

-Saniye Aydın, vefat etti

Ömerli köyünden merhum Murat Aydın’ın eşi, Fikri Aydın ve Fikret Aydın’ın anneleri Saniye Aydın vefat etti. Merhumenin cenazesi Ömerli köyünde kılınan cenaze namazından ardından son yolculuğuna uğurlandı

Taşköprü Postası ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

-Mehmet Şanal, vefat etti

Karasait Mahallesinden merhum Remzi Şanal’ın oğlu, Sare Şanal’ın eşi, Ferdane Sungur’un kardeşi, Fayet Şanal’ın babası, Yalçın Akın’ın dünürşüsü, Muzaffer Kibar’ın eniştesi Mehmet Şanal vefat etti. Merhumun cenazesi Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kurban tepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Taşköprü Postası ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

-Şükrü Okan, vefat etti

Camikebir Mahallesinden merhum Mustafa Okan’ın oğlu, merhum Ünver Okan’ın kardeşi, Kamuran Okan’ın eşi, Sinan Okan ve Nejla Okan’ın babaları, Mert Okan, Yiğit Okan ve Emre Okan’ın dedeleri, Vedat Okan ve Mustafa Okan’ın amcaları, Cemil Durmuş ve Behsat Durmuş’un enişteleri Şükrü Okan vefat etti. Merhumun cenazesi Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kurban tepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

-Yaşar İnan, vefat etti

Seydiler İlçesinden Pomak Yaşar lakaplı Yaşar İnan vefat etti. Merhumun cenazesi Seydiler İlçesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Fahriye Telli, vefat etti

Çiftlik Hoca köyünden merhum İzzet Telli’nin eşi, Yaşar Telli ve Murat Telli’nin anneleri Fahriye Telli vefat etti. Merhumenin cenazesi Çiftlik Hoca köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Gülsüme Ergül, vefat etti

Tepedelik köyünden merhum Hacı Hüseyin Ergül’ün eşi Hacı Ahmet Güneş’in ablası, Ziya Ergül ve Osman Ergül’ün anneleri, Feray Biber, Fatih Ergül, Sedat Ergül ve Serdar Ergül’ün babaanneleri Gülsüme Ergül vefat etti. Merhumenin cenazesi Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kurban tepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

-Feriha Zeliha Gökdemir, vefat etti

Abdalhasan köyünden Bayram Gökdemir’in annesi, Hüsamettin Gökdemir’in anneannesi Feriha Zeliha Gökdemir vefat etti. Merhumenin cenazesi Abdalhasan köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Recep Çelik, vefat etti

Böcü köyünden merhum Mehmet Çelik’in oğlu, Mustafa Çelik’in babası, Mahmut Korkmaz, Ahmet Kıran, Refik Kaplan ve Şaban Ihlamur’un kayınpederleri Recep Çelik vefat etti. Merhumun cenazesi Böcü köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Hanife Şimşek, vefat etti

Badembekdemir köyü Bayam Mahallesinden merhum Mehmet Şimşek’in eşi, Merhum Cafer Şimşek Muzaffer Şimşek ve Şerife Ünal’ın anneleri, Mehmet Ünal’ın kayınvalidesi, Mehmet Tadık’ın babaannesi Hanife Şimşek vefat etti. Merhumenin cenazesi Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Badembekdemir köyü Bayam Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Taşköprü Postası ailesi olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

-Muzaffer Genç, vefat etti

Tavukçuoğlu köyünden merhum Hasan Genç’in oğlu, Ümit Genç ve Vedat Genç’in babaları, Muammer Genç’in abisi, Merhum Hasan Yüksel’in kayınbiraderi Muzaffer Genç vefat etti. Merhumun cenazesi Tavukçuoğlu köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Mehmet Ali Menteş, vefat etti

Eskioğlu köyünden Saime Menteş’in eşi Hüseyin Menteş’in babası, Mehmet Ali Menteş vefat etti. Merhumun cenazesi Eskioğlu köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Ali Baş, vefat etti

Duruca köyünden Celal Baş, Elif Baş ve İsmet Turhan’ın babaları Ali Baş vefat etti. Merhumun cenazesi Duruca köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Naim Tekin, vefat etti

Gündoğdu köyünden Saniye Dursun ve Yusuf Tekin’in babaları Naim Tekin vefat etti. Merhumun cenazesi Gündoğdu köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Hacı Şükriye Demir, vefat etti

Tepedelik köyünden Hacı Hayrullah Demir’in eşi, Hüseyin Demir’in yengesi, Mahir Özsoy’un anneannesi, Ceyhun Demir’in babaannesi, Eyüp Demir’in annesi Hacı Şükrİye Demir vefat etti. Merhumenin cenazesi Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tepedelik köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

-Ali Kaygusuz, vefat etti

Urgancı köyünden İzzet Kaygusuz ve Hüseyin Kaygusuz’un babaları, Yusuf Kaygusuz’un amcası, İbrahim Kaygusuz, Meyin Kaygusuz ve Ağabey Kaygusuz’un dedeleri Ali Kaygusuz vefat etti. Merhumun cenazesi Urgancı köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

-Hüseyin Ekin, vefat etti

Urgancı köyünden İbrahim Ekin ve Hamdi Ekin’in babaları, Sedat Ekin’in dedesi Hüseyin Ekin vefat etti. Merhumun cenazesi Urgancı köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Posted in: