Bursa’daki Kastamonu Günleri’ne “Taşköprü Belediyesi Hazır”

24-28 Mart tarihlerinde 9.su düzenlenecek olan “Bursa Kastamonu Günleri” için hazırlıklar başladı.
Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Tiftik, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette 9. Bursa Kastamonu günleri için çalışmaların ve hazırlıkların başladığını belirten Tiftik, ilimizin tanıtımına Bursa’da sayılar günler kaldığını belirterek Taşköprü’nün tanıtımı ve Bursalıların Beyaz Altın sarımsak, Kuyu Kebabı ve Pompeiopolis Antik Kenti gibi zenginlikleri tanıması adına Taşköprü Belediyesi’ni etkinliğe davet etti.

Belediye Başkanı Çatal’da ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek diğer uluslarası ve ulusal fuarlara olduğu gibi Bursa’daki etkinliğe d Taşköprü olarak katılım sağlayacaklarını belirtti.

(Belediye Basın)