İftar çadırı bu yılda kurulmayacak, yemekler evlere dağıtılacak

İftar çadırı bu yılda kurulmayacak, yemekler evlere dağıtılacak

 

Taşköprü ilçemizde her yıl kurulan Ramazan çadırı geçen yıl olduğu gibi bu yılda korona virüs salgını nedeniyle kurulmayacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan  Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bunun yerine her akşam iftar öncesi Aşevi’nde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılacak iftar yemeklerinin 300 kişinin evlerine getirilmek suretiyle dağıtılacağını kaydederek hayırsever Taşköprü halkının buraya da katkı sağlayacağına emin olduğunu söyledi.

Ramazan ayının birlik beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Çatal, bundan önce olduğu gibi Ramazan ayında da her zaman vatandaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini ve ‘Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir’ anlayışını Millet olarak her zaman taşıdıklarını kaydetti.

 

-Çatal, Aşevini ziyaret etti

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Mübarek Ramazan öncesi Aşevini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çatal, Aşevinin büyük önem arz ettiğini ve Belediye olarak hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını  sürdürdüklerini belirtti.