Başkan Çatal’dan Nur Memioğlu’na  teşekkür plaketi

 

Başkan Çatal’dan Nur Memioğlu’na  teşekkür plaketi

 

Taşköprü Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Nur Memioğlu’na Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Belediye Meclis üyeliğinden eşi Erdal Memioğlu’nun sağlık sebeplerinden dolayı istifa eden Nur Memioğlu, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çatal, yaklaşık 2 yıldır uyum içinde çalıştıkları ve bir büyüğü olarak her zaman büyük saygı duyacağı Nur Memioğlu’na yaptığı hizmetlerden ve verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Memioğlu ise Taşköprü Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın her zaman yanında olduğunu belirterek kendisinden sonra Meclis üyeliğine gelen Sennur Yüzücü’ye görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyemiz değerli ve kıymetli büyüğüm Nur Memioğlu, eşi Erdal Memioğlu’nun sağlık sebeplerinden dolayı Meclis üyeliğinden istifa etmişti. Kıymetli büyüğüm Nur Memioğlu’na bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden ve her zaman yanımızda olmasından dolayı şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. Yerine gelen bir diğer kıymetli büyüğüm Sennur Yüzücü’ye ise yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Çatal, Sennur Yüzücü’ye ise çiçek takdim etti.