Başkan Çatal, 8 Martta Emekçi Kadınları unutmadı

niyle sarımsak tarlasını ziyaret ederek, emekçi kadınlarımız ile Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününede birlikte pasta kesti. Sarımsak dikiminin yapıldığı ve yeni sezon hazırlıklarına başlanılan dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı toprakla buluşmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle emekçi kadınlarımızı tarlada ziyaret ederek, günün anısına karanfil ve çeşitli hediyelerde bulundu, ayrıca kadınlar ile birlikte pasta kesti. Başkan Çatal, “Büyük özveri ile her anımızda destekçimiz olan emekçi kadınlarımızı sarımsak tarlasında ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladık. Emekleri her zaman bizlerin üzerinde olan Emekçi Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.