Taşköprü Belediyesi şirket personelinin maaşına %30 zam

Taşköprü Belediyesi bünyesinde çalışanlara yapılan iş sözleşmesi neticesinde maaşlarına %30 zam yapıldı.
Taşköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. adına Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile Belediye İş Sendikası Başkanı Mustafa Akbaş arasında yapılan sözleşme neticesinde şirket personeline %30 zam yapıldığını belirtti.
Başkan Çatal, “Taşköprü Belediyemiz personel şirketi ile Belediye İş Sendikası Ankara Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi neticesinde 696 sayılı kanun hükmünde kararname kapsamında, Belediyemiz bünyesinde çalışan personellerimizin maaşlarına %30 artış yapılmış olup, çalışanlarımızın sosyal haklarında iyileştirmeler yaptık. Değerli çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.