vefatlar

Fahriye Keser Hakka Yürüdü

Gizlice Mahallesinden merhum Fazlı Keser’in eşi Erol,Fazlı,Elife ve Şerife Keser’in anneleri, Mahmut ve Mehmet Er’in teyzeleri, Alparslan, Oktay, Kadriye, Fatih ve Fehmi Keser’in babaanneleri Fahriye Keser hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Muzaffer Güler Hakka Yürüdü

Dağbelören Köyünden Yaşar Güler,merhum Hayri Güler ve Niyazi Güler’in babaları Muzaffer Güler hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Kasım Aydın Hakka Yürüdü

Ömerli Köyünden Turşucu Esnaflarından Ahmet Aydın’ın oğlu, Tahsin ve Şevket Aydın’ın abisi, Kemal Aydın’ın babası, Karayollarından emekli Ayhan Özdemir ve Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Ferhat Özdemir’in yeğeni, Salim Atalık’ın eniştesi Kasım Aydın hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Münevver  Sarıkaya Hakka Yürüdü

Olukbaşı Köyünden merhum Hüseyin Sarıkaya’nın kızı, merhum Osman Sarıkaya’nın gelini, eski Kamyoncu esnaflarından Necati Sarıkaya’nın eşi, Taksici esnaflarından Saim Sarıkaya’nın ablası, Tarık, Osman, Gülay ve Güler Sarıkaya’nın anneleri Münevver Sarıkaya hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Necmettin Atalık Hakka Yürüdü

Yukarı Çayırcık Köyünden  Harun Atalık’ın babası, Halkbank Boyabat Şube Personeli İsmail Atalık’ın dedesi, Şekerci esnaflarından İsmail Geyik’in dayısı  Necmettin Atalık hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mustafa Özsoy Hakka Yürüdü

Çaykirpi Köyünden  Taşköprü Sümerbank Fabrikasından emekli merhum Hacı Cumhur Turgutalp ve Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü personeli  Ceyhun Turgutalp’in babaları, Kastamonu Müze personeli  Serdar Turgutalp, Murat Turgutalp ve Yunus Turgutalp’in dedeleri Mustafa Özsoy hakka yürüdü.

 

 

 

 

Posted in: