İçişleri Bakanı Soylu’dan Başkan Çatal’a Geçmiş Olsun

Bakan Soylu, Başkan
Çatal’a geçmiş olsun dileklerini iletti

Bakan Soylu: “Olayın Takipçisi olacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki gece babasına ait bağ evinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğrayan ve şans eseri yara almadan kurtulan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Bakan Soylu, konunun takipçisi olacaklarını, bu konu ile alakalı özel bir ekibini görevlendirdiğini ve en kısa zamanda olayın çözülmesinin talimatını verdiğini söyledi.

Bakan Soylu ayrıca bu olayın kabul edilemez olduğunu ve kendi üzerlerine düşen ne varsa gerekeni yapacaklarını ifade ederek Başkan Çatal nezdinde tüm Taşköprü halkına geçmiş olsun dileklerini sundu.

Belediye Başkanı Çatal’da, Bakan Soylu’ya konuyla ilgili hassasiyeti ve konuyu sahiplenmesinden dolayı şahsı ve Taşköprü halkı adına teşekkürlerini iletti.

(Haber Merkezi)