Başkan Çatal’dan Açıklama

IMG_3045

Başkan Çatal: “Cenab-ı Allah’ın müsaade ettiği sürece halkıma hizmet etmeye devam edeceğim”
Dün gece saatlerinde babasına ait bağ evinde silahlı saldıra uğrayan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, açıklamada bulundu.
Başkan Çatal yaptığı açıklamada; “31 Mart 2019 akşamı Taşköprülü hemşerilerimin teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Allah-u Tealanın gösterdiği yolda dürüstlükten ve adaletten ayrılmadım. Cenab-ı Allah’ın verdiği canı ne bir saniye ileri ne bir saniye geri kimse alamaz. Bildiğim doğru yoldan ayrılmayacağıma bundan sonrada söz veriyorum. Göklerde verilen kararı yerdekiler değiştiremez. Cenab-ı Allah’ın müsaade ettiği sürece halkıma hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.