vefatlar

Rahmi Uçar Hakka Yürüdü

Cemali ve Hasan Uçar’ın babaları Rahmi Uçar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Nalkıran Hakka Yürüdü

Şeker Fabrikasından Emekli Hasan Nalkıran’ın babası, merkez Taş Camii eski Müezzin’i  Hüseyin Nalkıran’ın dedesi, Mehmet Nalkıran hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hilmiye Güçlü Hakka Yürüdü

İncesu Köyü eski Muhtar’ı  Raif Güçlü’nün eşi, Firdevs Karaşabanoğlu’nun anneleri, Faruk Karaşabanoğlu’nun anneannesi  Aslı, İlhan, Ulaş,Uğur Güçlü’nün ve Rüveyde Çelik’in  babaanneleri Hilmiye Güçlü hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şaziye Şermet Hakka Yürüdü

İlçemiz Ethem Mahallesinden  Taşköprü Devlet Hastanesinden emekli Mustafa Şermet’in eşi,  Ali İncesayar ve Şükrü Şermet’in anneleri,  Sanay, esnafından Mahmut Övüt’ün anneannesi, Şaziye Şermet hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ahmet Yıldırım Hakka Yürüdü

Çanşa Köyünden Sümerbank Kendir Fabrikasından emekli Kamil Yıldırım’ın abisi Tuğrul,Orhan ve Nadire Yıldırım’ın babaları, Ömer Yüksel’in kayınbiladeri  Ahmet Yıldırım hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Elife Topçu Hakka Yürüdü

Çifkıran Köyü Demirci Mahallesinden merhum İsmail Topçu’nun eşi Ali Topçu’nun annesi, Uğur ve İsmail Topçu’nun babaanneleri Paşa Camii emekli Müezzini Ali Balaban ve Mustafa Halimoğlu’nun kayınvalidesi Elife Topçu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hamza Sezgin Hakka Yürüdü

Aşağıçayırcık Köyünden merhum Süleyman Sezgin ve Şükran Sezgin’in oğlu, Nazif Sezgin’in abisi, Şerif Sevim’in kardeşi, Yeter Sezgin’in eşi, Belediye Personeli Süleyman Sezgin ve Nebiye Sezgin’in babası, Şoför esnaflarıdan Hamza Sezgin hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

 

 

Posted in: