Fen İşleri Müdürlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor

Taşköprü Belediye Başkanlığı Fen İşlerim Müdürlüğü Çalışmalarınan Devam Ediyor

Taşköprü Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğümüzce ilçemizde doğal gaz çalışmaşmlarında zarar gören sokak ve caddelerde parke onarımları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kız Meslek Sokak , Ethem Mahallesi , Karasais Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi , Pulcular Mahallesi M. Sıtkı Erkek Caddesi , Harmancık Mahallesi M. Sıtkı Erkek Caddesi , Üstatlar Mahallesi Atatürk Caddesi , Pulcular Mahallesi Ş. Adem Yılmaz Sokak , Camikebir Mahallesi Gümüşlü Çeşme Sokak ve Eski Medrese Sokak , Pulcular Eski Medrese Sokak , Camikebir Mahallesi İnönü Caddesi , Tekke Mahallesi Salkım Sokak , Gizlice Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı , Kilit parke bordür karo kaldırım kanalizasyon kapakları tamiratları tamamlandı.