vefat

Şerife Başkan Vefat Etti

Ethem Mahallesinden Sümerbank’tan emekli  merhum Cemali Başkan’ın eşi , Ali ve Esra Başkan , İsmail Durmuş’un anneleri , Bayram , Hüseyin ve İsmail Başkan’ın yengeleri , Şerife Başkan vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şevket  Ay Hakka Yürüdü

Koçanlı Köyü Kayabaşı Mahallesinden Cemil Ay’ın babası , Ceyhan , Bilhan , İlhan  Ay’ın amcası , Muzaffer Ergül’ün kayınbiraderi , Şevket Ay hakkın rahmetine kavuştu . Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: