Vefatlar

Taliha Kuşçu Hakka Yürüdü

İlçemiz Harmancık Mahallesinden emekli  Astsubay  merhum Ahmet Kuşçu’nun eşi, Avukat Gültekin Kuşçu ve Gülengül Kuşçu’nun anneleri , İlçe Seçim Kurulu personeli Fikriye Kuşçu’nun kayınvalidesi , Cantekin ve Cansu Kuşçunun  babaanneleri , Avukat Hasan Gürbüz’ün halası , Taliha Kuşçu hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Orhan Kara Vefat Etti

Hamzaoğlu Köyü Oymaağaç Mahallesinden Ahmet Kara , Zeki Kara ve Boncuk Karaduman’ın babaları , Mustafa Keser’in kayınbiladeri ,Davulcu Mutlu ve Mümtaz Yalçın’ın dayıları , Orhan Kara hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Yusuf Sümbül Hakka Yürüdü

Belediyemizden emekli merhum Muhittin Sümbül’ün oğlu , Yavuz Sümbül’ün ağabeyi , Yusuf Sümbül hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Döndü Şenel Vefat Etti

Ömerli Köyünden merhum Lütfi Şenel’in eşi , Lütfiye Karaduman , Şükrü Şenel , Ünal Şenel ve Mustafa Şenel’in anneleri Döndü Şenel vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: