vefatlar

 

Kasım Kaya Vefat Etti

Kapaklı Köyü Çamlı Mahallesinden Necati ve İsa Kaya’nın babaları Mustafa Aydın,Ömer Şenel ve Ali Yılmaz’ın kayınpederleri, Kapaklı Köyü eski Muhtarı ,Kasım Kaya Hakkın Rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hanife Şahin Hakka Tevdi Edildi

Erik Köyü Şaban Mahallesinden ,Merhum Hasan Şahin’in eşi, Tevfik ve Emin Şahin ile Fevziye Şahiner’in anneleri, Hasan Şahin ve Hüseyin Şahin’in babaanneleri ,Hanife Şahin hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Kerziban Eker Hakka Yürüdü

Yoğunoluk Köyü Hacılar Mahallesinden merhum Ömer Eker’in kızı,Seyfettin ve Osman Eker’in  ablası ,Kerziban Eker Hakkın Rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ali Erden Vefat Etti

Derekaraağaç Köyünden merhum Abdulkadir Erdem’in oğlu ,Yılmaz , Elif ve Gülsün Erden ‘in babaları , Halil Erden’in dedesi, Ali Erden Hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: