Vefat

Hacı Hamdiye Yılmaz Hakka Yürüdü

Eski manav esnaflarından Hacı Kamil Yılmaz’ın eşi, Hüseyin Yılmaz’ın annesi, Ahmet Yılmaz’ın babaannesi Hacı Hamdiye Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu.Cenazesi Aşağı Çayırcık Köyünde kılınan namazın ardından aile kabristanlığına defnedildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fettah Çetin Vefat etti

Çekiç Köyünden Satılmış Çetin’in babası Fettah Çetin Hakka yürüdü.Çekiç Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Kibar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlçemiz Ağcıkişi Mahallesinden Nüfus Müdürlüğünden emekli merhum Ali Kibar ve merhum Cemali Kibar’ın babaları , Taşköprü Belediye personeli Mustafa Kibar,Kastamonu Elsanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü personeli Mehmet Kibar, İsmail ve Hasan Kibar’ın dedeleri Mehmet Kibar hakkın rahmetine kavuştu. Ağcıkişi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Demir Hakka Yürüdü

Akçakise Köyü Boyalo Mahallesinden Melek Demir’in babaları Gazlıbez Fabrikası Personeli Bayram ve Sezer Demir’in kardeşleri Hasan Demir ebediyete intikal etti.Akçakise Köyü Boyalı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.