Başkan Çatal, öğrenciler ile birlikte sokak hayvanları için mama bıraktı

Taşköprü Belediyesi tarafından organize edilen, mama odakları ve kedi evlerine mama bırakma etkinliğine Belediye Başkanı Abdullah Çatal, öğrenciler ile birlikte katıldı.

Belediye Başkanlığı Veteriner Hekimliği tarafından ilçenin çeşitli noktalarına konumlandırılan mama odakları ve kedi evlerine, düzenlenen etkinlik ile mama bırakıldı.

Belediye Başkanı Çatal, etkinlik sonunda öğrencilere ikramda bulunarak, “Onlar bizlere emanet, sizlerde annenizle, babanızla mama odaklarına mama bırakarak can dostlarımızın yanında olabilirsiniz. Bu sayede sokak hayvanlarımızın bu soğuk havalarda karınlarını doyurmasını sağlamış oluruz” dedi.

Etkinliğe katılan Muzafferettin Gazi İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri ise Başkan Çatal ile sokak hayvanlarına mama bırakmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ