Başkan Çatal, “Bu zorlu günleri birlikte aşacağız”

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ile birlikte, normalleşme sürecinde tekrardan faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Kahvehaneler ve lokantalarda kısa süreli ve pandemi tedbirlerine uyularak normalleşmeye adım atıldı. Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Başkan Yardımcısı Harun Yalçın esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi.

Başkan Çatal, “Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Harun Yalçın ile birlikte, uzun süredir kapalı olan ve müşterilerinin paket servis ile hizmet veren ilçemizde faaliyet gösteren kıraathanelerimizi, lokantalarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek, normalleşme sürecinde tedbirleri elden bırakmama konusunda sohbet ettik. Uzun süredir hasretlikle beklenen normelleşme sonrası tekrardan faaliyete giren esnafımıza hayırlı ve bol kazanç dilerim. Sosyal mesafe, hijyen ve maskemizi takarak ve tedbirlere uyarak bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.