Taşköprü Belediyesi’ne 46 kişilik otobüs

Taşköprü Belediyesi araç parkını zenginleştiriyor

Taşköprü Belediyesi makine parkını genişletmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden buyana 10 adet çeşitli aracı makine parkına kazandıran Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, girişimleri sonucu hayırsever işadamlarının da desteği ile BAL Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Taşköprüspor’un deplasman başta olmak üzere ligde kullanması ve pandemi sonrası kültür gezilerinde kullanılmak üzere 46 kişilik otobüsü ilçe halkının hizmetine kazandırdıklarını ifade etti.

Başkan Çatal yaptığı açıklamada; Bu aracın makine parkına kazandırmasında büyük emeği olan Güven Turizm sahibi Hasan Çatal’a, işadamı Mustafa Balcıoğlu ve Ahmet Ertürk’e, Hazerbey Okulları sahibi Orhan Hazer’e, Taşköprü OSB alt yapı müteahhit firmasına ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Pandeminin bitmesi ile birlikte ülkemizin dört bir tarafına kültür gezilerimizi bu otobüsümüzle başlatacağız. Taşköprüsporumuzun da BAL Ligi’ne çıkması nedeniyle kulübümüze de otobüsümüz hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çatal ihtiyaç doğrultusunda makine parkını zenginleştirme çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

(Haber Merkezi)