Taşköprü OSB’ye Yatırımlar Hızla Devam ediyor

Taşköprü Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen Taşköprü OSB yatırımlarına, yeni iki yatırım atağı geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal; “Son olarak ülkemizin önde gelen demir çelik sanayi firmalarından Uslular Global Demir Çelik San. ve Tic. Ltd. Şti sahibi Murat Uslu ve Deha Vasıflı Çelik San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Alper Gökçınar, ziyaretimize gelerek Taşköprü OSB’de incelemelerde bulundular. İlçemizi yatırım kararı alan ve Taşköprü OSB Bölge Müdürlüğü’ne tahsis başvurusunda bulunan her iki firmamız ve yetkililerine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Taşköprü OSB, en kısa zamanda hak ettiği konuma gelecek ve ilçemiz eskiden olduğu gibi adını sanayi kenti olarakta duyuracaktır” dedi.