Vefatlar

İsmail Gökırmak Kutlu Hakka Yürüdü
Badembekdemir Köyünden Hasan ve Fadime Gökırmak’ın oğlu, Şerife Özdemir’in abisi, Nurgül ve Hasan Emre Gökırmak’ın babaları, Şükrü Gül’ün yeğeni İsmail Gökırmak hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Mustafa Karaduman Hakka Yürüdü
Tekke Mahallesinden eski Muhtarlardan Erdoğan Karaduman ve Hüseyin Karaduman’ın babası, Hasan Karaduman ve Arzu Yıldız’ın dedesi, Belediye Personelimiz Uğur Karaduman’ın amcası Mustafa Karaduman hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Sabri Yılmaz Hakka Yürüdü
Karaca Köyünden Mahmut Yılmaz, Mehmet Yılmaz ve Hasan Yılmaz’ın babaları emekli Ormancı Sabri Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: