Vefatlar

Fikriye Durgut Hakka Yürüdü

Çördük Köyünden merhum Hamdi Durgut’un eşi, merhum Mehmet Durgut’un annesi, Fatih İlkokulu Öğretmeni Refik Durgut ve Çördük Köyü Muhtarı Faruk Durgut’un babaanneleri Taşköprü Milli Eğitim Personeli Şükrü Alay’ın anneannesi Fikriye Durgut hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Halime Alay Hakka Yürüdü

Çördük  Köyünden merhum  İsmail Alayın eşi, zahireci esnaflarından Mehmet Alay, Hikmet Atasoy, Sekadan emekli Ali İhsan Alay ve Hikmet Atasoy’un anneleri, Şoför esnaflarından Şükrü Alay, merhum Recep Alay ve İsmail Alay’ın babaanneleri , Recep Atasoy’un kayınvalidesi, İrfan ve Mehmet Alay’ın nenesi, Hacı Halime Alay hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Osman Ilgaz Hakka Yürüdü

Bayındırlık Müdürlüğü emekli personeli müteahhit Şükrü Ilgaz ve Huriye Ilgaz’ın babası, Orman İşletme Müdürlüğü emekli personeli Keskin Ilgaz’ın kayınpederi, Kastamonu esnaflarından Hasan ve Hüseyin Ilgaz’ın dedeleri Hacı Osman Ilgaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Ayşe Elik Hakka Yürüdü

İlçemiz Alama Batak Köyünden Hacı Süleyman Elik’in eşi, Hacı Ayşe Elik hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacer Çapar Hakka Yürüdü

Hanönü’den Taşköprü eski esnaflarından merhum Meftun Çapar, Metin Çapar ve Çetin Çapar’ın anneleri Hacer Çapar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: