Başkan Çatal’ın Kayınvalidesi Seher Ünal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkan Çatal, kayınvalidesini kaybetti
Seher Ünal, son yolculuğuna uğurlandı
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın kayın validesi Seher Ünal, hayatını kaybetti. Ünal, Taşköprü ilçemizde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Taşköprü ilçemiz Arslanlı köyünden merhum Satı Ünal’ın gelini, İnceöz köyünden merhum Süleyman Özsoy’un kızı, İsmail, Mehmet ve Necip Özsoy’un kardeşi, Arslanlı köyünden İsmail Celal Ünal’ın eşi, Selma Becit, Serpil Kiraz ve Nebahat Çatal’ın anneleri, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın kayınvalidesi Seher Ünal hayatını kaybetti.
Merhume Ünal’ın dün (Cuma) saat:10.30’da Taş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kurban Tepe Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
Ünal’ın cenaze törenine Kastamonu Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, MHP MKYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, 23. Dönem Kastamonu Milletvekili ve Taşköprü eski Belediye Başkanı Hasan Altan, Taşköprü önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, CHP İlçe Başkanı Özkan Keskin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, İYİ Parti İlçe Başkanı Nuri Durgut, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.