Vefatlar

Ali Bekdemir Hakka Yürüdü

Pancar Bölge Şefliğinden emekli Hasan Bekdemir, Seka eski personeli İsmail Bekdemir ve Ziya Bekdemir’in babaları, Şükran Bekdemir’in kardeşi, Ali Bekdemir hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Yılmaz Topçu Hakka Yürüdü

Bey Köyünden Belediye emekli personeli Ali Topçu, İbrahim Topçu ve Cafer Topçu’nun babaları, Emniyet Personeli  Ferhat Topçu, Fatih Topçu, Ramazan Kayacan ve Yılmaz Topçu’nun dedeleri, Belediye Personeli İsmail Kayacan, Hüsamettin Acar ve Hakan Kayar’ın kayınpederleri Yılmaz Topçu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Elife Ilgaz Hakka Yürüdü

Karapürçek Köyü Davutpaşa Mahallesinden Merhum Çavuş lakaplı Şevket Ilgaz’ın eşi, Ağcıkişi Mahallesinden Ali Çakmak’ın ablaları, Emekli Vaiz Adem Ilgaz’ın annesi, Sümerbank Kendir Fabrikasından emekli  Ahmet Çakmak ve Seka’dan emekli Abdullah Aktaş’ın kayınvalidesi, Abdulkadir Ilgaz’ın babaannesi, Hüseyin Salih Aktaş ve İsmail Çakmak’ın anneannesi, Elife Ilgaz hakka yürüdü.  Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: