Taşköprü Belediyesi “Hızlı Okuma” Kursu Sona Erdi

Taşköprü Belediyesi tarafından Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik “Hızlı Okuma, Sınav Kaygısı ve Paragraf Çözümleme” branşlarında ki kurslar sona erdi. Kursa katılan öğrencilere kurs sonunda Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar’ın katılımıyla sertifikaları verildi. Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada; “Ortaokul ve Lise öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz “Hızlı Okuma, Sınav Kaygısı ve Paragraf Çözümleme” branşlarında gerçekleşen eğitimin sonunda geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Eğitime her daim desteklerimiz devam edecek olup, geleceğimizin mimarlarının eğitim ve kurslarımız ile daha sağlam adımlarla yetişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Kurs boyunca verdikleri eğitimlerden dolayı kıymetli hocalarımıza teşekkür ederim” dedi. Taşköprü Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen kursun öğreticiliğini Sennur Özcebeci yaptı.

Haber: Oğuzhan ERDOĞAN