Başkan Çatal’dan, Devlet Bahçeli’ye ziyaret

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ankara temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Ziyaretleri hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Türk Dünyasının Bilge Lideri Sn. Devlet Bahçeli beyfendiyi Genel merkezimizde ziyaret ederek, ilçemizde yapmış olduğumuz yatırımlarımızı kendisiyle paylaşarak, hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında görüşlerini aldık. Sn. Genel Başkanımıza çalışmalarımız hakkında bilgi vererek, emir ve talimatlarını dinledik.
Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyfendinin tüm Taşköprülü hemşerilerimize selamları var.” ifadelerini kullandı.
Çatala ayrıca, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkan Yardımcısı Veysel Dağ ve Müfettiş Hayrettin Baysal’ı ziyaret ederek ilçeye de yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

(Belediye Basın)