Öğrencilere Program Sonunda Söz Vermişti, Çanakkale’ye Gönderdi

Taşköprü ilçesinde Sevim Tokatlı Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve büyük beğeni alan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’nda öğrencilere Çanakkale sözü veren Belediye Başkanı Abdullah Çatal, sözünü tutarak, öğrencileri Çanakkale’ye gönderdi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan ve duygu dolu anların yaşandığı programda Belediye Başkanı Çatal, program sonunda emeği bulunan tüm öğrencileri Çanakkale götürme sözü vermişti.

Ara tatilin girmesiyle birlikte, Çanakkale ruhunu birlikte yaşayalım sloganı ile öğrenciler yola çıktılar.

Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, öğrencileri Çanakkale’ye uğurladı. Yalçın, yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’ın duygulandıran program sonrasında çocuklarımızın istediği bir tarihte Çanakkale sözü vermişti.

Öğrencilerimizi kazasız belasız ilçemize tekrar dönmelerini  temenni ederek, Çanakkale ruhunu yaşamaları için uğurladık” dedi.

Öğrenciler, Çanakkale’yi rehber eşliğinde 1 gün boyunca gezerek tekrar ilçemize dönecekler.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ