Başkan Çatal’dan 3 ayrı belediye başkanını ziyaret

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 18-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 34. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’ne İstanbul’dan katılım sağlayan Belediye Başkanlarına iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. KAS-DER Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Çoban ve Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu ile birlikte ilk olarak Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’i makamında ziyaret eden Başkan Çatal, daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u ve Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ı da ziyaret ederek Dünyaca ünlü Taşköprü Sarımsağı takdim etti. Taşköprü ve Beyaz Altın Sarımsak için büyük öneme sahip olan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’ne teşriflerinden dolayı mevkidaşlarına teşekkür eden Başkan Çatal, ayrıca ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgiler aktarıp karşılıklı istişarelerde bulundu. Ev sahibi belediye başkanları ise Başkan Çatal’a ve beraberindekilere nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek ilçede yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Çatal’ı tebrik ettiler.

(Belediye Basın)