Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy, Taşköprü’de

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçemizi ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Zeytinburnu Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Ak Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Zeytinburnu ve İBB Belediye Meclis üyesi Muhammed Kaynar, Sami Yapar, Kasder Yönetim Kurulu üyesi Nihat Sezer, KASDER Zeytinburnu Şube Başkanı Hakan Kuzuahmet ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Arısoy, Başkan Çatal ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet etti.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Taşköprü’nün tarihine ilgi duyduğunu, bunun yanı sıra şehrin mimarisi ise göz kamaştırdığını belirterek, Taşköprü güzel bir memleket ifadelerini kullandı.
Arısoy ayrıca misafirperliğinden dolayı Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a teşekkür etti.