Başkan Çatal’a bir ödül daha!

Başkan Çatal’a bir ödül daha!
Başkan Çatal, Kent ve Başkan Dergisi tarafından Yılın Belediye Başkanı seçildi

Kent ve Başkan Dergisi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Kent & Başkan Ödülleri’nin Belediye Başkanı dalında online olarak yapılan ankete göre geçen yıl olduğu gibi bu yılda Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal “Yılın İlçe Belediye Başkanı” seçildi.
“Kültür Gezileri” projesi ile ödül almaya hak kazanan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Kent ve Başkan Dergisi tarafından organize edilen ve tüm Türkiye‘yi kapsayan Belediye Başkanlarının çalışmaları ve projeleri kapsamında yapılan oylama sonucunda bizleri ödüle layık gördükleri için tüm vatandaşlarımıza ve ulusal ölçekte yayın yapan Kent ve Başkan Dergisi’ne teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Marifetin iltifata tabi olduğunu söyleyen Başkan Çatal, bu tarz ödüllerin kendilerine daha fazla sorumluluk yüklediğini belirterek gece gündüz demeden hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.
Kent ve Başkan Dergisi tarafından yapılan açıklamada ise “Kent&Başkan Dergisi olarak tüm Türkiye’yi kapsayan online anketimizin sonuçlarına göre halkın oyları ile kazanılan Kent & Başkan Ödülü’nü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın kazandığını bildirir, Kent&Başkan Dergisi olarak tebrik ederiz. Türkiye’nin her bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarımızın ve Türk Belediyeciliği’nin, yerel yönetimlerimizin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimlerin Kayseri’de bir araya geleceği bu organizasyonda siz değerli başkanımızı da aramızda görmek isteriz” ifadelerine yer verildi