Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Taşköprü’yü ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Taşköprü’yü ziyaret etti
Kastamonu ili genelinde Taşköprü ilçemizde günlerdir etkisini gösteren ve yer yer sele dönüşen sağanak yağış sonrası ekili ve tarım alanlarının zarar görmesi nedeniyle Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Taşköprü ilçemizi de ziyarete geldi.
İlk olarak Bozkurt’da yaşanan sel felaketinden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kirişçi, Kastamonu Valisi Avni Çakır ve Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’le birlikte bir sonraki güzergahı olan Taşköprü’ye geldi.
Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile ilçemizde sarımsak ekili olan arazilerde incelemelerde bulunan bakan Kirişçi, Kaymakam Partal, Başkan Çatal ve Taşköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet İpek’ten bilgi aldı.
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal;
“İlçemizde yaşanan anı su baskınların ve selin oluşturduğu zarar doğrultusunda ilçemiz Kıran köyü mevkiinde çiftçilerimizin zararını tespit için Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci ile sarımsak tarlalarımız ve ekili olan arazilerimizde incelemede bulunduk. Çiftçilerimizin zararını tespit çalışmaları en yakın sürede başlayacak. Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.