Cuma Pazarı Alanında Çalışmalar Devam ediyor

default

Taşköprü ilçemizde her hafta Cuma günü kurulan halk pazarı alanında Taşköprü Belediyesi ekiplerince parke kilit çalışması devam ediyor.
Pazar esnafının talepleri doğrultusunda yapımına başlanıldığı ve Pazar kurulduğu günler dışında otopark olarak dizaynının yapıldığı belirtildi.
Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada “Pazar esnafımızın talepleri doğrultusunda, Cuma pazarı alanımızda parke kilit taşı yapım işi hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımıza ve Pazar esnafımıza daha konforlu alan oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Parke çalışmalarımız nedeniyle bu hafta Cuma Pazarımız, Salı Pazarın da açıldığı bilgisini de vermek isterim. Ayrıca Cuma Pazarı alanında yaptığımız çalışma kapsamında pazar haricinde otopark olarakta bu alanının halkımızın hizmetine sunmak üzere dizayn ediyoruz. Tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı Cumalar ve bol kazançlar dilerim” dedi.