Belediye Başkanı Çatal, Bakan Murat Kurum ile bir araya geldi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra ilçeyi ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar ile birlikte Bozkurt’u ziyaret eden Başkan Çatal, Bozkurt’ta afet bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal;
“Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Emin Çınar ile sel felaketi yaşanan Bozkurt ilçemizi ziyaret ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başta olmak üzere, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız İbrahim Yumaklı, AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Kastamonu Valimiz Avni Çakır ile görüşüp Gökırmak’ta artan su seviyesi ve çalışmalarımız hakkında bilgi vererek, zarar gören noktalar hakkında istişarelerde bulunduk. Bakanımız Murat Kurum ile birlikte Bozkurtlu hemşehrilerimize geçmiş olsun temennilerinde bulunduk” dedi.