Kapadokya’nın ilk yolcuları uğurlandı

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kapadokya Kültür Gezileri” Ethem Mahallesi ve Ağcikişi Mahallesiyle başladı.
Belediye Başkanlığı tarafından, 14 mahalleyi kapsayan ve ücretsiz olan Kültür Gezisi’nin ilk yolcularını Belediye Başkanı Abdullah Çatal, uğurladı. Tek tek vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Çatal, “Kültür Gezileri”miz kapsamında bu yıl gerçekleşecek olan Kapadokya Kültür Gezimize Ethem Mahallemiz ve Ağcıkişi Mahallemiz ile başladık. Vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor, Rabbimden kazasız belasız ilçemize dönmelerini temenni ediyorum” dedi.
Mahalle sakinleri ise geçen yıl Çanakkale gezisi ardından ise bu yıl Kapadokya Gezisi ile görmedikleri yerleri kendilerine görme fırsatı sunduğu için Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a teşekkür ettiler.