Öğrenciler, karnelerini Başkan amcalarından aldı

Taşköprü ilçemizde 2021-2022 yılı eğitim-öğretim yılı bitmesiyle birlikte okullarda karne heyecanı yaşandı.
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Fatih İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrenciler ile sohbet eden, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, öğrencilere karnelerini kendi takdim etti.
Belediye Başkanı Çatal, “2021 ve 2022 yılı Eğitim öğretim yılının sonu gelinmesiyle birlikte, öğrencilerimizin karne heyecanını birlikte yaşadık. Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin güzel bir tatil geçirmesini temenni eder, eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Başkan Çatal’a karne programında Fatih İlkokulu Müdürü Hüsnü Barın ve Taşköprü belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Tuğcu eşlik etti.