Belediye Başkanı “Özel çocuklarla oyun havası eşliğinde oynadı”

 

 

 

 

default

Belediye Başkanı “Özel çocuklarla oyun havası eşliğinde oynadı”

Taşköprü ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca “Engelliler Haftası” nedeniyle Engelli bireyler ve ailelerine yönelik Küçüksu Mesire Alanında program organize edildi.

Mesire alanında kurulan oyun parklarında Engelli bireylerle günün zevkini çıkartan Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile birlikte oyun havası eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Voleybol oyunu ve ikramlarla devam eden organizasyonda İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, “Bugün Küçüksu Mesire Alanında engelliler haftası nedeniyle çocuklarımız ile bir araya geldik.  Bu sefer farklı bir şey yapmak istedik. Çocuklarımızın da eğlenebileceği farklı bir organizasyon ile günün tadını çıkardık. İyi ki de yapmışız çünkü onlarında enerjileri çok yüksek ve bizlere de enerji verdiler. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum.

 

Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da, “Sevgi varsa Engel yoktur diyerek“ Taşköprü Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımızca Engelliler haftasına yönelik etkinliğimiz güzel bir gün ile sonuçlandı. Bir nebzede engellilerimizin yanında olabildiysek ne mutlu. Bizde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. En büyük engel sevgisizliktir. Biz engellilerimizin yanında sevgimizi göstererek devam edeceğiz.

 

Engelli Birey Burak Karaduman’da “Kaymakamımızdan ve Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun bizlere güzel bir gün hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Bir dahakinde ise Konya’ya geziye gideceğiz” dedi.

 

Engelli birey Özlem Buse Şahin’in annesi Selma Şahin’de anlamlı bir organizasyon olduğunu belirterek,  “Bugün burada çocuklarımız ve engelli aileleri olarak çok eğlendik.  Çok güzel ortam hazırlanarak ve gerçekten çok güzel düşünülmüş bir proje. Bu güzel ortamı hazırladıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hem kaymakamlığımıza hem de belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Programa Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, eşi Seval Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve eşi Nebahat Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Taşköprü Engelliler Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Teyfik Yıldırım,

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Programda Belediye Başkanı Abdullah Çatal, engelli bireyler ile oyun havası oynaması ortaya renkli görüntüler çıkardı.

 

Haber: Hamza Sefa YILMAZ