Başkan Çatal, orucunu iftar çadırında açtı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, orucunu ilçede kurulan iftar sofrasında açtı.

Taşköprü Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşların destekleriyle Taşköprü’de Cumhuriyet Parkı’nda kurulan açık hava iftar sofrasında vatandaşlarla iftarını açan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ramazan ayına ulaşmanın sevincini tüm hemşehrileriyle birlikte yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yemek servisini de kendi elleriyle yapan Başkan Çatal, orucunu vatandaşlarla birlikte açmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.  Belediye Başkanı Çatal, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan-ı Şerife ulaşmanın mutluluğunu tüm hemşerilerimiz ve İslam alemi olarak yaşıyoruz. Rabbim “Ümmeti Muhammedi” bu güzel ayı layıkıyla yaşayanlardan eylesin ve bizleri Mübarek Ramazan Bayramı’na birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ulaştırsın inşallah” dedi.

İftar çadırının ilk günü iftar menüsünü Kasder Bahçelievler Şubesi tarafından karşılandı.