Başkan Çatal, Köprülü,  Tanrıkuluyu ve Külahsız’ı Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ve İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu’yu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Çatal, geçtiğimiz günlerde Kastamonu Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Resul Köprülü’yü, Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ile ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan, Bekir Yücel Tanrıkulu’yu ve Otogar Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Külahsız’ı  ziyaret eden Çatal, Tanrıkulu ve Külahsız’a  hayırlı olması ve başarı temennisinde bulundu.