MHP yeni yönetiminden Başkan Çatal’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda ilçe başkanlığına atanan Rıdvan Uçar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a gerçekleştirdi. Başkan Çatal, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Rıdvan Uçar ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel hizmetler yapmayı diliyor, yeni yönetimimizi tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.
Uçar, “Her zaman halkla iç içe olan ve yaptığı proje ve hizmetlerle adından söz ettiren Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’a bundan sonraki hizmetleri için kolaylıklar dileyerek, ilçenin her bir noktasına ayrımcılık yapmadan her vatandaşlarımız ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak hizmetimizi yapacağız” dedi.