Başkan Çatal’dan, Yılbaşı mesaisi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Taşköprü Ülkü Ocakları Başkanı Av. Harun Uğur, Belediye meclis üyeleri, MHP Kadın kolları  ile birlikte 2022 yılında görevi başında giren personeli ziyaret ederek, birlikte pasta kesti.

Belediye Başkanı Çatal, Başkan Yardımcısı Yalçın, İlçe Başkanı Uçar, Ocak Başkanı Uğur, Meclis üyeleri ve kadın kolları ile birlikte,  ilk önce Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden, heyet görevi başında bulunan personele 2022 yılının sağlık, huzur ve barış içinde geçmesi temennilerinde bulundu.

112 İstasyonun da ve Taşköprü Devlet Hastanesi’nde görevi başında yeni yıla giren sağlıkçıları da unutmayan Başkan Çatal ve beraberindekiler, hastane personeline iyi seneler temennilerinde bulundu. Daha sonra Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret  ederek, hastalara sağlıklı seneler dilendi.