Başkan Çatal, Engelli Vatandaşları Unutmadı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla ilçede faaliyet gösteren, Özel Yıldız Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Taşköprü Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek aileler ve engelli vatandaşlar ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Çatal, engelli bireyler ve aileleri ile birlikte pasta kesti. Başkan Çatal, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Özel Yıldız Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Engelliler Derneğimizi ziyaret ederek kıymetli öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenlerimiz ile birlikte pasta kesip hasbihalde bulunduk. Düşüncedeki engelden kurtulmanın yolu, sabır ve azimle önüne gelen engelleri aşacağını inanmakla başlar. Bu vesile ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanında olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ