Taşköprü’de ‘SU’ya bu yılda zam yapılmadı

Başkan Çatal, bu yılda “SU”ya zam yok dedi

Taşköprü’de ‘SU’ya bu yılda zam yapılmadı

Taşköprü Belediyesi Aralık ayı olağan meclisi, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Meclis Salonu’nda Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında ücret tarifeleri belirlenip ele alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Çatal’ın önerisi üzerine geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi bu yılda su faturalarına zam yapılmamasına karar verildi.

Belediye Başkanı Çatal, “Meclis üyelerimizin katılımı ile 2021 yılının son meclisini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızın zaruri ihtiyacı olan “SU”ya zam yapmama kararı aldık. Halkımızın daha rahat koşullarda yaşamını sürdürmeleri bizim için her şeyden önemli. Halkımızın refahı ve huzuru için çalışmalarımız devam edecek” dedi.